Kérem várjon

Alumínium borításos műanyag nyílászárók

A Fenstherm Future Zrt. elnyerte az Érték és Minőség Díjat.

Az igényes zsűri bírálata szerint az alumínium-borítású Fenstherm Future – Profine 76 termékcsaládunk olyan kiemelkedő termék az építőanyagok kínálatában, mely méltó az Érték és Minőség Védjegy használatára.

 

 

Cégünk a következő termékekkel pályázott:

  • Fenstherm Future (Profine 76 AD) termékcsalád
  • Fenstherm Future alumíniumborításos ablakok
  • Fenstherm Future alumíniumborításos erkélyajtók
  • Fenstherm Future rejtett szárnyas bejárati ajtók
  • Fenstherm Premidoor 76 emelő-toló erkélyajtók

 

 


A Fenstherm Future Zrt. által gyártott és az Érték és Minőség Nagydíj pályázatra sikeresen jelölt termékeink – Fenstherm Future Profine 76 alumíniumborításos ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, emelő-toló ajtók – mindamellett hogy megfelelnek az érvényben lévő előírásoknak, szabványoknak, kiemelkedő hőtechnikai értékkel rendelkeznek.

A termékek sajátossága, hogy az ablakok külső oldala egy “alukarát” borítást kap, ezáltal az így készült nyílászárók jól ötvözik az alu portál szerkezetek és a műanyag ablakok előnyeit. Alunak látszik, ám műanyag tulajdonságokkal rendelkezik.

Az alumíniumborításos nyílászáróink jól illeszkednek a mai építészeti trendek szerinti pl. „bauhaus” stílusú létesítményekbe, mindazonáltal a családi házak, közintézmények és luxus lakásokban is egyre népszerűbb homlokzati elem.

Látványos, nagy üvegfelületeket tudunk kialakítani RAL szerinti színekben pompázó keretben, elérve ezzel az elegáns alumíniumhatást a műanyag ablakok energiahatékonyságával.

 

 

Mi is az Érték és Minőség Nagydíj?

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését. Járuljon hozzá a pályázaton minősítést szerzett termékek és szolgáltatások gyártóinak piaci munkájához, export-tevékenységének fejlesztéséhez. Fontos feladata, hogy segítséget nyújtson a fogyasztóknak a minőségtudatos választásban. Eszközrendszerével járuljon hozzá az egészségtudatos, energia-hatékony termékek és szolgáltatások fejlesztéséhez és forgalmazásához. Támogassa a magas hozzáadott értékű, tudásalapú termékek megjelenését és a szellemitulajdon-intenzív iparágakban tevékenykedő vállalkozások érvényesülését, valamint szolgálja a gyártók, a forgalmazók és szolgáltatók aktív minőségpolitikájának fejlesztését.