Fenstherm PremiDoor 76 - Emelő-toló szerkezet

Kiváló minőségét a magas üzembiztonság, a biztonságos funkciók és a csúszó sínek kellemesen csendes és zökkenőmentes működése is bizonyítja.

Műszaki jellemzők

  • 179 mm-es beépítési mélység, 5 kamrás technológia.
  • Széltömítéses profilrendszer.
  • Egyedi üvegezési opciók 24-48 mm vastag hőszigetelő és funkcionális üvegekhez
  • Karcsú „szögletes” dizájn.
  • Speciális horganyzott acélkialakítás.
  • Szürke színű tömítések az üveg - falcban és minden csatlakozó profilban szériaszerűen a fehér szerkezeteknél.
  • A színes profilok az új dekorfóliás technológiával készülnek (a dekorfóliák új generációja a csökkentett hő felvételi tulajdonságával tűnik ki, a profilok túlzott felmelegedése ez által nem lehetséges).
  • Opcionálisan külső alumíniumborítással is kérhető, ezáltal szinte határtalan lehetőséget kínál a színes kialakításnak.

Az ablakok és ajtók

színével megegyező széles színválaszték.

Klasszikus fehér

Az örök darab, ami időtlen időkig megőrzi vonzerejét. A kiváló minőségű Fenstherm műanyag szerkezetek rendkívül időjárásállóak és hosszú évekig megtartják sima, fényes felületeiket. Könnyen tisztítható, jól illeszkedik a színes homlokzatokhoz.

Modern

Az elmúlt években egyre nagyobb trend a nyílászáró színekben a szürke különböző árnyalata. Elegáns, modern hatást kölcsönöz az épületnek, kiemelve ezzel a stílus jegyeket.

Famintázat

Az aranytölgy, a mahagóni, a mogyoró színű fóliák természetes hatást kölcsönöznek az ablakoknak, bejárati ajtóknak mindamellett megőrzik a műanyag nyílászárók környezetkímélő tulajdonságát

A műanyag szerkezetek kiválasztásánál számtalan variáció közül lehet megtalálni a legoptimálisabbat. A nyílászárók színe, alakja, felületi szerkezete (alumínium borítás) egyedileg változtatható.

A színek esetében fehér és színes kivitelben készülhetnek a szerkezetek.

Színes nyílászárók esetén tovább bővül a variációk száma. A faerezetes, uni- vagy metál színű fóliák kerülhetnek az ablak külső vagy belső, illetve külső és belső oldalára egyaránt.

A Profine által használt fóliatípusok rendkívül időjárás-, vegyszer- és UV állóak. A fólia speciális külső bevonata elnyeli az alaptestre káros UV sugárzás 95%-át, valamint egy olyan felületi védelmet biztosít, ami taszítja a légkörből érkező szennyeződéseket, káros anyagokat. Az alapfólia Solar-Shield bevonata pedig a profilok túlzottabb felmelegedése ellen nyújt hatásos védelmet.

Ezen eljárások garantálják a profilok könnyű karbantartását és biztosítják azok felületi fényességét, színtartósságát a nyílászárók teljes élettartamára.

Viszonteladóink segítségével

megoldást biztosítunk minden nyílászárót érintő kérdésben

Felmérés és megrendelés

Szállítás és beépítés

Redőny és szunyogháló

Garanciális ügyintézés