Fenstherm Future Zrt.
Innovatív ** Fenntartható ** Elegáns

Rólunk

A Fenstherm Future Zrt. a 25 éves Fenstherm nyílászárók gyártója, de több mint egy ablakgyártó cég.
A Fenstherm nyílászárók az elmúlt 25 év folyamatos innovációjának, fejlesztésének köszönhetően modern, építészeti trendeket követő megoldásokat kínálnak mind a magánvevőknek, mind a projekt megvalósításban dolgozó beruházó, tervező és kivitelező vállalkozásoknak. Már a tervezés időszakában csomóponti rajzokkal, műszaki javaslatokkal tudunk a szakemberek segítségére lenni, hogy a beépítési szakasz során a munkavégzés professzionális legyen.
Termékeink között megtalálhatóak a műanyag és alumínium ablakok, ajtók és függönyfalak.
 
Cégünk mottója: Nyílászáró megoldásokat szállítunk a felmerülő igényekhez, kedvező áron, hosszú távra tervezve.

A Fenstherm Future Zrt. célja, hogy a legjobb nyílászáró megoldásokat szállítsa partnereinek. 
Ennek szellemében a tervező asztaltól, a termék gyártáson és beépítésen át, az utógondozásig részt vesz a nyílászáró kivitelezés folyamatában. 

A tervezés folyamatában közreműködve optimális alternatívákat kínál a költséghatékony kivitelezési modellek kiválasztásában, melyek a legjobban szolgálják az adott projekt technikai jellemzőit. 
A gyártás és kivitelezés időszakában az adott helyszínre szabott megoldásokat találunk a gördülékeny munkavégzés érdekében. 

Az üzemeltetés, használat időszakában is van elérhető, precíz vevőszolgálati csapatunk, akik a menetközben felmerülő szavatossági észrevételeket odafigyelő gondossággal kezelik.

Fenstherm IVI

Csatlakozzon Viszonteladó Partneri programunkhoz és értékesítse Ön is a Fenstherm nyílászárókat!